Que fàcil (i que difícil) és ser de províncies! - El Cabasset D`antaño

Breaking

El Cabasset D´antaño

Alacant la Millor Terra del Mon

Copyright © | Inspitation And Creativity In Social Networks | El Cabasset D`antaño |

Post Top Ad

Post Top Ad

martes, 29 de agosto de 2023

Que fàcil (i que difícil) és ser de províncies!


Tan fàcil i tan difícil, depenent de les aspiracions individuals i col·lectives de cadascú | FOTO PORTADA: L'Espanya "uniforme", la foral i la "asimilada" en el mapa provincial de José María Alonso, 1852.

             Que fàcil és ser de províncies, quan no et planteges cap altre escenari possible, quan no t’importa massa la cultura pròpia de la teua terra, quan tens una faena o unes aspiracions que et permeten anar fent, qui dia passa any empeny, “arròs i tartana, casaca a la moda, i rode la bola a la valenciana”. Té igual que sigues de dretes o d’esquerres, conservador, progressista, migpensionista o abstencionista. Vius en el teu poble o ciutat pensant que formes part indestriable de la nació, que Espanya eres tu i que Espanya som tots, que els periodistes, els esportistes, els escriptors i els polítics estan pendents de tu, parlen de tu, es dirigixen a tu, són part de tu i que tu eres part d’ells. Tots som un, tots som iguals, perquè tots som espanyols; que sí, que vius en províncies i sens dubte hi ha una capital, però que bonica, que gran, quina meravella i quins bons musicals. Si pot ser, que els meus fills estudien allà o que hi vagen a treballar o a casar-se, i si no, bufarem en caldo gelat i la visitarem de tant en tant, que ara arribem en un bot. Quin futur més resplendent. . . . . Leer Articulo Completo

Firmado:   Vicent Baydal | Copyright ©

     ¡¡ATENCION!!     

     PARA LEER EL ARTICULO PULSAR SOBRE LA FOTOGRAFIA DE PORTADA    

Muchas de nuestras publicaciones como revista web que somos, están extraidas de otros blogs y webs, ya sean personales, periódicos, plataformas, etc. El titular de la Web de la presente entrada es propiedad de EDICIONES PLAZA, S.A., con domicilio en C/Roger de Lauria, 19 - 46002 Valencia, con número de C.I.F: A98205099, inscrita en el Registro Mercantil de Valencia Tomo 9713, Libro 6995, Folio 140, Sección 8, Hoja V-156797 (en adelante, VALENCIA PLAZA). En todo momento estan enlazadas las entradas y se cita la fuente del autor y el Copyright © | Registered ® | ‎Gracias.



WEB ORIGEN DEL ARTICULO: VALENCIA PLAZA
AUTOR DEL ARTICULO: Vicent Baydal
Copyright © - Lletraferit: Atribución-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Revista La Explanada Digital

Post Top Ad