La Britànica serà nostra - El Cabasset D`antaño

Breaking

El Cabasset D´antaño

Alacant la Millor Terra del Mon

Copyright © | Inspitation And Creativity In Social Networks | El Cabasset D`antaño |

Post Top Ad

Post Top Ad

viernes, 29 de julio de 2022

La Britànica serà nostra



Encara que sembla que el Govern espanyol prompte cedirà l’antiga refineria a l’Ajuntament d’Alacant, encara no hi ha cap proposta de futur. Arquitectes alacantins imaginen el futur de la catedral industrial de la ciutat.


Era
l’estiu de 2006 i Díaz Alperi, aleshores alcalde d’Alacant, assegurava que el Centre de Congressos a Sangueta s’acabaria en dos anys. El projecte, valorat en seixanta milions d’euros, el dissenyava l’arquitecte Salvador Pérez Arroyo i comptava amb el rebuig del veïnat del barri. "Reconstruiré la forma de la muntanya que ha estat partida per la meitat per una vella pedrera", assegurava Pérez Arroyo, que utilitzava una xapa daurada "com el paper que utilitzen els astronautes per protegir-se de la calor". . . . . . . . . . . . Leer Mas

     ¡¡ATENCION!!     
     PARA LEER EL ARTICULO PULSAR SOBRE EL TITULO     

PARA VER EL REPORTAJE ORIGINAL Y COMPLETO DEBE DIRÍJASE A LA PAGINA DEL AUTOR

Muchas de nuestras publicaciones como revista web que somos, están extraidas de otros blogs y webs, ya sean personales, periódicos, plataformas, etc. Cuando esto ocurre al final de la entrada podrás leer "Fuente:Autordelafuente". Y en todo momento estan enlazadas y se cita la fuente del autor y el Copyright © | Registered ® | ‎Gracias.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Revista La Explanada Digital

Post Top Ad